Чернігівщина: Погашення заборгованості із заробітної плати – на постійному контролі голови облдержадміністрації

Чернігівщина: Погашення заборгованості із заробітної плати – на постійному контролі голови облдержадміністрації

12.04.13 11:02 0 898
11 квітня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко провів розширене засідання Комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Зважаючи на актуальність даного питання, на засідання були запрошені керівники підприємств-боржників міст Чернігова, Ніжина та Прилук, де сконцентрована основна частина боргу.

Голова облдержадміністрації акцентував увагу присутніх на неприпустимості зволікання із вжиттям термінових заходів у напрямку погашення заборгованості із заробітної плати та попередив керівників підприємств-боржників про персональну відповідальність за стан ліквідації боргів.

Також керівник області поставив вимогу протягом тижня розробити графіки погашення заборгованості із заробітної плати по кожному з цих підприємств та чітко дотримуватися термінів їх виконання.

Результати виконання доручень голови облдержадміністрації будуть розглянуті на розширеному засіданні Колегії обласної державної адміністрації.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 16 квітня відбудеться ...

КОМЕНТАРІ