На Рівненщині податкові волонтери – добровільні помічники

На Рівненщині податкові волонтери – добровільні помічники

12.04.13 14:33 0 932
Добігає до кінця кампанія декларування доходів громадян. Щоб виконати свій конституційний обов’язок – задекларувати доходи, платникам податків необхідно встигнути до 1 травня 2013 року подати декларацію.

Зважаючи на те, що масове подання таких декларацій припадає саме на останній місяць кампанії, до агітаційної та роз’яснювальної роботи, що проводиться податківцями, активно долучаються податкові волонтери.

Охопити якомога більшу кількість громадян, донести до свідомості кожного з них важливість виконання обов’язків перед державою – таке завдання стоїть нині перед податківцями і їх добровільними помічниками.

Під час проведення кампанії «Декларування – 2013» волонтери активно заохочують громадян до процесу декларування, розповсюджують різноманітну друковану продукцію: пам‘ятки, листівки, буклети з відповідною інформацією, проводять роз’яснювальну роботу серед громадян щодо строків, порядку та вимог законодавства, беруть участь у спільних з громадськими організаціями заходах.

Як зазначає волонтер податкової служби Людмила Шутка, надаючи допомогу громадянам під час декларування отриманих ними доходів, вона відчуває свою причетність до справи наповнення бюджету, адже навіть маленькі доходи та сплачені з них податки зміцнюють державу.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ