На Рівненщині звертаємо увагу на необхідність заміни касових апаратів старого зразка новими

На Рівненщині звертаємо увагу на необхідність заміни касових апаратів старого зразка новими

12.04.13 10:21 0 953
Поступово платники податків Рівного, які у своїй діяльності застосовують реєстратори розрахункових операцій, переходять на застосування РРО, що відповідають вимогам чинного законодавства. На копії розрахункових документів та фіскальних звітів в електронному вигляді до серверу обробки інформації автоматично передають 50 підприємців міста.

ДПІ у м. Рівному наголошує на необхідності заміни касових апаратів старого зразка новими, або модернізації наявних РРО. Для цього власникам касової техніки необхідно звернутись до сервісних центрів. Для такої заміни часу лишилось небагато - вже з 1 липня поточного року за неподання звітності, пов'язаної із застосуванням РРО, розрахункових книжок та копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків дротовими або бездротовими каналами зв'язку застосовуватимуться фінансові санкції.

Звертаємо увагу, що касові апарати типу MINI-500.02ME зі старішими версіями внутрішнього програмного забезпечення можна переобладнати для звітування в електронному вигляді, обладнавши їх спеціальними модемами для передачі даних про розрахункові операції.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині поблизу ...
Наступна новина: В Луцьку і знову свято - ...

КОМЕНТАРІ