В Тернополі сергій Надал оглянув стан ремонту житлового фонду міста

В Тернополі сергій Надал оглянув стан ремонту житлового фонду міста

12.04.13 13:24 0 926
У Тернополі триває двомісячник благоустрою. Уже до Великодня комунальні служби міста повинні провести ряд робіт з благоустрою: оновити дитячі майданчики, відремонтувати сходові клітки, впорядкувати території парків, прибудинкові ділянки. Міський голова Тернополя Сергій Надал особисто контролює стан проведення ремонтних робіт. Зокрема, 11 квітня очільник міста оглянув ремонт під’їздів та дашків будинків на вул. Бандери, 92 та Морозенка, 1. На вул. Морозенка, 3 очільник міста проконтролював роботи з капітального ремонту ліфта.

За словами керівника ліфтової фірми «Максіма» Наталії Сипко, усі роботи з ремонту та заміни ліфтових кабін підприємство проводить за рахунок власних коштів, оскільки у договірних умовах з міськрадою організації, які обслуговують ліфти, зобов’язані вносити інвестиційну складову.

«В межах двомісячника благоустрою кожен ЖЕК та підприємства, що обслуговують житловий фонд міста, зобов’язані до Великодня оновити під’їзди, дитячі майданчики. Ми плануємо до свята відремонтувати 22 під’їзди, замінити 10 ліфтових кабін, зробити капітальний ремонт п’яти ліфтів та встановити більше 10 дитячих майданчиків. Після двомісячника роботи продовжаться», - зазначив Сергій Надал.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ