Чемпіонат України з шахів пройшов у Тернополі

Чемпіонат України з шахів пройшов у Тернополі

12.04.13 08:01 0 806
2-11 квітня 2013 року в місті Тернополі проходив фінал чемпіонату України з шахів серед юніорів та дівчат віком до 12 років. Загалом до нашого міста приїхали представники 15-ти областей України. Гостей привітав міський голова Тернополя Сергій Надал і на згадку про наше місто подарував усім учасникам цінні подарунки.

«Шахи - гра інтелігентна, шляхетна. Бо вимагає витримки, поваги до супротивника. Це боротьба інтелектуальна. Тут потрібна добра пам'ять, концентрація, вміння планувати на багато кроків вперед і передбачати плани опонента. Тому я з великою повагою ставлюсь до шахістів. Особливе захоплення в мене викликають молоді шахісти, ті, хто цією древньою грою займаються з дитинства.

Бажаю вам успіхів у цій стратегічній грі інтелектуалів. Бажаю вам розвинути навички, які дає ця гра у подальшому житті - в бізнесі, державній службі, політиці, громадській активності», - зазначив Сергій Надал.

За підсумками змагань серед юнаків перше місце посів Віктор Матвіїшин (м. Вінниця), друге місце – Кирило Шевченко (м. Донецьк), третє місце – Янічкін Артур (м. Луганськ).

Серед дівчат перше місце завоювала Краснопутськ Софія (м. Харків), друге місце – Шпанко Надія (м. Вінниця), третє місце – Самоток Антоніна (м. Луцьк).

Місто Тернопіль представляла Софія Ковалик, яка за підсумками змагань посіла дев’яте місце. Також варто відзначити представника м. Одеса Байдецького Валентина, який виконав нормативи кандидата в майстри спорту України.Переможці нагороджені грамотами та медалями державної служби фізичної культури та спорту України.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина ...
Наступна новина: Чернівці: Графік засідань ...

КОМЕНТАРІ