Сергій Надал вручив перші паспорти юним тернополянам

Сергій Надал вручив перші паспорти юним тернополянам

12.04.13 09:04 0 835
Урочисте вручення паспортів тим, кому виповнилося 16, під назвою «Я землі своєї паросток зелений» відбулося в Українському домі «Перемога» 11 квітня.

Документи, що посвідчують особу, видали 75-ти юнакам та юнкам. Крім того, для присутніх у залі вручили подарунки та організували святковий концерт.

З отриманням паспорта громадянина України, вступом в доросле життя хлопців та дівчат привітав міський голова Сергій Надал.

« я згадую як я отримував паспорт. Це ще був паспорт СССР і ми тоді мріяли про те, що колись Україна буде незалежною і на паспортах буде тризуб.

багато людей виїжджають в пошуках кращої долі за кордон, відмовляються від українського громадянства. І коли я дивлюсь на вас, хочу підкреслити - те, якою буде держава і яким буде престиж нашого паспорта, залежить від вас. У ваших руках майбутнє міста і країни.

Отримавши паспорти, ви зробили ще один крок до здобуття повноти прав громадян України. Але при цьому не забувайте про обов'язки перед рідним містом і своєю державою. Головний обов'язок - реалізувати свій потенціал і цим самим сприяти розквіту держави.

Зичу вам здоров'я, амбітних планів і мрій, рясних Божих благословінь», - зазначив Сергій Надал.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові садовий програв ...
Наступна новина: У ФФУ кажуть, що апеляція ...

КОМЕНТАРІ