Тернопільські лісівники організували 12 пунктів з реалізації якісного декоративного садивного матеріалу

Тернопільські лісівники організували 12 пунктів з реалізації якісного декоративного садивного матеріалу

12.04.13 14:57 0 897
Тернопiльське обласне управлiння лiсового та мисливського господарства організувало 12 пунктів з реалізації якісного декоративного садивного матеріалу для населення.

Впродовж весняного періоду в усіх підприємствах реалізовується садивний матеріал як декоративних порід для озеленення, так і порід дерев і квітучих чагарників, придатних для благоустрою.

Перевагами купівлі декоративного садивного матеріалу, вирощеного держпідприємствами лісового господарства Тернопільщини є його висока якість, пристосованість до умов зростання в нашій області та помірна ціна у порівнянні з ринковими (на 20-40%).

В усіх підприємствах працюють спеціально організовані пункти для реалізації садивного матеріалу, які розташовуються вздовж автомобільних доріг області. Таких пунктів організовано 12.

Для реалізації пропонуватиметься садивний матеріал сосни звичайної, ялини, модрини, клена, липи, калини, форзиції, спіреї, а також хвойних декоративних порід туї, ялівці різних видів та форм, самшити та квітучі чагарники.

В управлінні організовано гарячу лінію з питань реалізації садивного матеріалу. За телефоном 52-30-02 можна дізнатися детальну інформацію стосовно наявності, ціни на декоративний садивний матеріал.

За інформацією Прес-служби Тернопільського облуправління ЛМГ

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: З понеділка у Львові ...

КОМЕНТАРІ