На Тернопільщині сварка через сковорідку закінчилася трагічно

На Тернопільщині сварка через сковорідку закінчилася трагічно

12.04.13 17:35 0 1018
Оперативники обласного упарвління карного розшуку за підозрою у навмисному вбивстві затримали 27-річного жителя села Ладичин Теребовлянського району. Молодий чоловік затіяв сварку з товаришем через намагання останнього приготувати в тефлоновій сковорідці макарони. Як результат, 33-річний чоловік помер від ножового поранення.

Версію про сварку через зіпсутий посуд розповів підозрюваний. Свідків трагічного інциденту не було, хоч на той час у будинку міцно спав ще один чоловік. Але причиною всього того, що відбувалося напередодні і в момент вбивства, як не банально, стало надмірне вживання алкоголю. Молодики майже добу безпробудно пили.

Для тих, хто водить міцну дружбу з келішком приводу для застілля не потрібно. Але коли й трапляється, та ще й хтось спонсорує задоволення алкогольної пристрасті то міри немає.

Троє молодих людей відзначали приїзд товариша. Спочатку чаркували в домі 27-річного чоловіка, відтак подалися за розвагами до барів та кафе навколишніх сіл. Майже добу безпробудно пили, аж допоки знайомий не привіз їх знову до села.

Трагедія розігралася у домі того ж 27–річного випиваки. Один з компанії після надмірної дози випитого алкоголю міцно заснув, а господар з іншим товаришем взялися готувати їжу. Зі слів підозрюваного, 33-річний односелець взяв тефлонову сковорідку і хотів варити у ній макарони. Господар заперечив, мовляв, зіпсуєш посуд. Зауваження молодикові не сподобалося. Своє невдоволення спочатку висловив словесно, відтак взявся демонструвати силу. Злість опанувала ображеним чоловіком і він вхопився за ніж. Удар був смертельним.

Зрозумівши, що накоїв, молодик кинувся будити товариша, та той спав міцно. Тоді за допомогою побіг до сусіда. Покликали фельдшера. Та допомогти потерпілому уже не зміг ніхто. Від отриманого ножового поранення 33-річний чоловік помер.

Насильницька смерть це не тільки трагедія втрати, це ще й поламані долі. Нерадісне майбутнє чекає 27-річного жителя Теребовлянщини, бо за інкриміноване йому навмисне вбивство передбачено від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інформація про стан ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині цієї ...

КОМЕНТАРІ