Нетішинський будівельник на дітях «нагрів» бюджет на 6 мільйонів гривень

Нетішинський будівельник на дітях «нагрів» бюджет на 6 мільйонів гривень

12.04.13 15:49 0 822
Податкові міліціонери Хмельниччини викрили горе-будівельника з міста енергетиків, який на ремонті важливих об’єктів соціальної інфраструктури Хмельницької й Рівненської областей, серед яких опинились школи, дитсадки та лікарні, використовуючи кримінальні оборудки, ухилився від сплати до казни 5,7 мільйона гривень податків.

Аби надурити державу за рахунок прийдешніх поколінь, ділки, отримавши доступ до «ласого» шматка у вигляді тендерних коштів, вдалися до нелегальних маніпуляцій з бухгалтерською звітністю. Відтак лише за допомогою розчерків пера, у фінансових документах з’явились штучні валові витрати на оплату віртуальних послуг від підприємств-фантомів, що існували лише на папері та були зареєстровані на підставних осіб у різних куточках України.

Податківці ж встановили, що у дійсності ремонтні роботи стовідсотково виконувались нетішинським будівником власними силами, проте за такою кримінальною схемою коштували бюджету додаткових «тіньових» мільйонів у національній валюті.

Наразі слідчим відділом Державної податкової служби у Хмельницькій області проти махінаторів за умисне ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, розпочато кримінальне провадження, що кваліфікується за частиною третьою статті 212-ої Кримінального кодексу України.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині василь ...

КОМЕНТАРІ