Павлов:

Павлов: "Погоджуся виплатити штраф не Жеваго і "Ворсклі", а якомусь притулку"

12.04.13 12:44 0 796
Микола Павлов зробить все, щоб виплатити штраф, призначений йому палатою з вирішення спорів ФФУ не "Ворсклі", а якомусь дитячому будинку. Про це повідомило видання "Чемпіон".

За словами тренера, своєї провини він не відчуває, але рішення палати поважає.

"По-перше, в цій ситуації своєї провини я абсолютно не відчуваю. Але якщо таке рішення прийняте такою серйозною організацією, то його потрібно поважати", - сказав він.

"У будь-якому випадку, я повинен порадитися з керівництвом маріупольського "Іллічівця", щоб прийняти остаточне рішення, як реагувати на офіційне повідомлення дисциплінарної інстанції ФФУ", - зазначив Павлов.

"Якщо ми з Володимиром Бойком прийдемо до того, щоб виплатити цей штраф, то я все зроблю, щоб заплатити не Костянтину Валентиновичу Жеваго і "Ворсклі", а в якийсь дитячий будинок або притулок", - продовжує тренер.

"Думаю, що президент клубу піде на це, адже він завжди піклувався про дітей з неблагополучних сімей. він - відомий меценатів. у будь-якому випадку, він досить забезпечена людина і йому ці гроші особливо не допоможуть в утриманні клубу", - цитує Павлова championat.com.

агадаємо, раніше повідомлялося, що "Ворскла" хотіла отримати три мільйони доларів відступних за розрив контракту з тренером.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 11 квітня 2013 року ...
Наступна новина: За пропозицією Петра ...

КОМЕНТАРІ