Рафаїлов про базу

Рафаїлов про базу "Зорі": "Будемо чекати понеділка і вирішувати долю цього об'єкта"

12.04.13 11:43 0 806
Ситуація з базою луганської "Зорі" буде вирішуватися після 15-го квітня. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це клубному сайту заявив генеральний директор ФК "Зоря" Сергій Рафаїлов.

"Три з половиною роки тому, коли ми прийшли працювати сюди, знаючи про ті критерії, які висуває Прем'єр-ліга і ФФУ для ліцензування клубів, я за завданням Євгена Геллера намагався ознайомитися з об'єктами, які знаходяться в інфраструктурі луганської "Зорі", - сказав він.

"Коли я побачив базу, то зрозумів, що назвати її базою було досить складно. Природно, виникло питання, кому вона належить. Тоді вона належала заводу ОР.

У вересні минулого року я був на прийомі у керівника заводу і розмовляв з приводу бази. Була отримана відповідь про те, що база поки що не продається. Але першим, кому було б запропоновано право викупу, повинен був стати наш клуб", - продовжив Рафаїлов.

За його словами, базу продали, а клуб навіть не брав участі у торгах.

"І раптом до мене приходять люди і кажуть, що база продана. Ми навіть не брали участі ні в яких торгах, або в іншому процесі. Є чутки, що її взагалі не продавали, а віддали за борги. Але ця інформація не перевірена. Деталі угоди потрібно уточнювати у її учасників", - сказав він.

" з приводу бази я розмовляв з губернатором області Володимиром Пристюком. Він теж сказав мені, що для нього продаж бази стала несподіванкою. Новий власник на перебуває за кордоном і з ним немає можливості зустрітися", - зазначив Рафаїлов.

Генеральний директор "Зорі" заявив, що 15-го квітня новий власник повинен повернутися і клуб буде обговорювати з ним це питання.

"По-перше, клуб не хотів забрати базу даром. По-друге, протягом останніх років "Зоря" вклала дуже багато коштів на утримання бази і поля. Ми платили зарплату людям, які там працюють", - продовжує Рафаїлов.

"Якби клуб прибрав звідти охорону й людей, то дня за три цю базу сильно "пошарпали" б. Поки що губернатор попросив не йти на такі дії. Будемо чекати понеділка і вирішувати долю цього об'єкта", - підсумував Рафаїлов.

Нагадаємо, раніше головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб повідомив, що базу, яка знаходиться у Щасті, продали "іншим людям".
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Команда шахістів зі ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ