Зусиллями податкової міліції на Волині у І кварталі 2013 року  відшкодовано майже 2 мільйони гривень завданих державі збитків

Зусиллями податкової міліції на Волині у І кварталі 2013 року відшкодовано майже 2 мільйони гривень завданих державі збитків

13.04.13 13:34 0 938
Протягом січня-березня 2013 року в результаті заходів податкової міліції на Волині в бюджет відшкодовано 1,896 тисячі гривень збитків. Це третя частина від суми збитків, задокументованих підрозділами податкової міліції по кримінальних провадженнях, - повідомили в УПМ ДПС у Волинській області .

Як запевнив начальник УПМ ДПС у Волинській області Микола Гордійчук, такий фінансовий ефект – результат роботи податкових міліціонерів відповідно до чітко визначених керівництвом податкової міліції України пріоритетів.

«Тому ми маємо всі підстави стверджувати, що податкова міліції незалежно від будь-яких структурних перебудов завжди буде ефективним державним інструментом протидії тіньовій економіці», - запевнив Микола Гордійчук.

За словами посадовця, на нещодавній оперативній нараді з усіма керівниками підрозділів податкової міліції від районного рівня до державного апарату начальник податкової міліції України Андрій Головач, як безумовний пріоритет, визначив сферу захисту державного бюджету. Результати роботи волинської податкової міліції у цьому напрямку – розпочаті досудові розслідування за 4 фактами махінацій із витратами з державної казни.

Загалом з початку року в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесено відомості про 61 кримінальне правопорушення у сфері оподаткування.

За матеріалами оперативних підрозділів УПМ ДПС у Волинській області розпочато 32 кримінальних провадження, що майже вдвічі більше, як торік. У половині випадків – це тажкі та особливо тяжкі злочини. Закінчено досудове розслідування та направлено до суду з обвинувальним актом 5 кримінальних проваджень.

«Така активна робота у напрямку викриття економічних злочинів дозволяє реально протидіяти протиправним схемам та організованим групам, що ставлять за мету нанести фінансову шкоду державним інтересам» , - підсумував Микола Гордійчук.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Буковині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ