На Івано-Франківщині попередити насильство в сім’ї

На Івано-Франківщині попередити насильство в сім’ї

13.04.13 19:51 0 1220
Пріоритетним напрямком службової діяльності дільничних інспекторів міліції Івано-Франківського МВ УМВС є профілактика та недопущення злочинів, зокрема на побутовому грунті. У випадку вчинення правопорушень – винесення офіційних застережень та складання адміністративних протоколів.

Так, невідомо чим би завершився конфлікт між подружжям, мешканцями міста Івано-Франківськ, якби дільничний інспектор міліції своєчасно не відреагував на повідомлення.

Дружина повідомила, що її чоловік під час сімейного конфлікту погрожує фізичною розправою та вбивством. Працівника міліції, який прибув на місце події, роздратований чоловік зустрів доволі агресивно і не хотів відчинити двері. Стосовно «сімейного бешкетника» складено адміністративний протокол

Як повідомила інспектор з адміністративної практики Івано-Франківського МВ УМВС лейтенант міліції Наталя Левчук, зараз в обласному центрі на профілактичному обліку в категорії «сімейний дебошир» перебувають 600 осіб, з яких 525 чоловіків та 75 жінок. З початку цього року обліковано 146 осіб. Тільки за квітень складено 33 адміністративних протоколи за вчиненню насильства в сім'ї. До міського управління в справах сім'ї, молоді та спорту направлено 69 адміністративних карток про випадки сімейного насильства.

На здійснюється система соціальних та спеціальних заходів, спрямованих на усунення причин і умов, що сприяють вчиненню таких правопорушень, основними засобами профілактичного впливу є проведення індивідуальних бесід.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Волинь: в області ...
Наступна новина: На Чернігівщині ...

КОМЕНТАРІ