На Прикарпатті оголошено війну тіньовому алкоголеві

На Прикарпатті оголошено війну тіньовому алкоголеві

13.04.13 13:23 0 840
Неодноразово ми чуємо застереження та настанови з багатьох інформаційних каналів про алкогольні напої, які виготовлені з недоброякісної сировини і становлять реальну загрозу для життя та здоров′я споживачів. Але любителів «задушевного» напою мало лякають такі попередження, головне, що ціна на такий продукт дешевша. Деяких підприємців ж не лякає й кримінальна відповідальність за незаконний збут фальсифікованих алкогольних напоїв.

В даний час на території Івано-Франківської області триває операція «Акциз». Її мета – виявлення фактів незаконного виробництва та збуту підакцизних товарів», – розповів заступник начальника відділу - начальник міліції громадської безпеки – Роман Струк.

Так, нещодавно працівниками СДІМ Надвірнянського РВ УМВС під час спілкування із жителями одного із сіл Надвірнянського району було виявлено 3 факти самогоноваріння. Проведеними профілактичними заходами винних громадян було притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.176 кодексу України про «Адміністративні правопорушення».

Варто нагадати, що боротьба з тіньовим ринком алкоголю є одним з пріоритетів діяльності служби дільничних інспекторів міліції Надвірнянського РВ УМВС.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: Зусиллями податкової ...

КОМЕНТАРІ