На території Львівської області  завершується  опалювальний сезон

На території Львівської області завершується опалювальний сезон

13.04.13 09:05 0 897
Як повідомив  департамент  житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА, враховуючи очікуване потепління та підвищення середньодобової температури на території області, обласна державна адміністрація рекомендувала органам місцевого самоврядування та місцевим державним адміністраціям приймати рішення про завершення опалювального сезону.

Станом на 11 квітня 2013 року опалювальний сезон на території Львівської області продовжується, але перебуває у завершальній фазі. В окремих населених пунктах  приймаються рішення про завершення опалювального сезону 2012/13 року від 15 квітня 2013 року. Лікарні, школи, дошкільні установи опалюватимуться частково при необхідності.

Нагадаємо, відповідно до ст. 6 Закону України “Про місцеві державні адміністрації” та на виконання “Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення”, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року № 630 рішення про закінчення опалювального сезону приймається виконавчими органами відповідних сільських, селищних та міських рад або місцевими державними адміністраціями, виходячи з середньодобової температури зовнішнього повітря. Температура повітря  повинна бути не менше +8 °С протягом трьох діб.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині облік ...
Наступна новина: Прикарпаття вітатиме ...

КОМЕНТАРІ