На Львівщині умови призначення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг у разі володіння власника чи членів його сім’ї більш ніж одним транспортним засобом

На Львівщині умови призначення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг у разі володіння власника чи членів його сім’ї більш ніж одним транспортним засобом

13.04.13 16:24 0 817
Актуально про соціальний захист. Управління соціального захисту Львівської міської ради наголошує, що

відповідно до пп. 4 п. 5  Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 року № 848 — субсидія не призначається, якщо:

Уповноважений власник (співвласник) житла, наймач житла у державному та громадському житловому фонді, член житлово-будівельного кооперативу, власник (співвласник) житлового приміщення, якому відкрито особовий рахунок, та особи, зареєстровані разом з ним у житловому приміщенні (будинку), мають у своєму володінні чи володінні їх дружин (чоловіків, неповнолітніх дітей) два або більше транспортних засобів (механізмів), що підлягають державній реєстрації та обліку в Державтоінспекції.

При цьому не враховуються транспортні засоби, одержані чи придбані на пільгових умовах через органи праці та соціального захисту населення, а також транспортні засоби вітчизняного виробництва, які перебувають в експлуатації протягом більш як 10 років з дати випуску, та інші транспортні засоби, що перебувають в експлуатації протягом більш як 15 років з дати випуску.

Наявність (відсутність) у власності або володінні зазначених осіб іншого житлового приміщення (будинку) та транспортних засобів (механізмів) декларується під час подання заяви про призначення субсидії.

Відповідно до п. 20 Положення, якщо громадянин приховав або свідомо подав недостовірні дані про доходи та майновий стан, що вплинули на встановлення права на субсидію і визначення її розміру, внаслідок чого йому була надміру перерахована сума субсидії,— з місяця, в якому виявлено порушення.

УВАГА! У разі коли громадянин добровільно не повернув надміру перераховану (виплачену) суму с

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: "Динамо" продовжує ...

КОМЕНТАРІ