На Львівщині у Трускавці і Дрогобичі правоохоронці затримали неповнолітніх крадіїв мобільних телефонів

На Львівщині у Трускавці і Дрогобичі правоохоронці затримали неповнолітніх крадіїв мобільних телефонів

13.04.13 11:41 0 1031
Працівники Дрогобицького міського відділу міліції у результаті проведених оперативно-розшукових заходів виявили та затримали студента ліцею, який у роздягальні дитячо-юнацької спортивної школи викрав мобільний телефон.

У Дрогобицький міський відділ міліції 11 березня звернувся 34-річний житель Дрогобича. Чоловік заявив, що 7 березня близько 18.00 години у приміщенні роздягальні дитячо-юнацької спортивної школи, що у місті Дрогобичі, у його 15-річного сина, учня місцевої школи, невідомі особи викрали мобільний телефон марки «Самсунг».

За скоєння крадіжки мобільного телефону дільничні інспектори міліції виявили та затримали 15-річного жителя Дрогобича, студента Дрогобицького ліцею.

Крім того, 5 квітня у Трускавецький міський відділ міліції звернулась 40-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що 4 квітня близько 21.30 години у місті Трускавець на вулиці Степана Бандери невідома особа шляхом ривка заволоділа у її неповнолітньої дочки, 1996 року народження, мобільним телефоном марки «Самсунг», вартістю 2000 гривень.

За скоєння пограбування співробітники сектору карного розшуку та кримінальної міліції у справах дітей встановили особу грабіжника. Ним виявився неповнолітній 15-річний житель міста Стебник. Хлопця опитали, речовий доказ – мобільний телефон вилучили та повернули власнику. Триває досудове слідство.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ліга Європи. У 1/2 фіналу ...
Наступна новина: В Луцьку проведено ...

КОМЕНТАРІ