На Львівщині стрийські правоохоронці вручили подарунки школярам, які перемогли   у конкурсі дитячого малюнку

На Львівщині стрийські правоохоронці вручили подарунки школярам, які перемогли у конкурсі дитячого малюнку

13.04.13 13:51 0 1197
Учора, 11 квітня у приміщенні Стрийського міського відділу міліції правоохоронці за участю знімальної групи місцевого телеканалу вручили подарунки юним художникам, роботи яких стали кращими за результатами першого етапу конкурсу дитячого малюнку «Мій дільничний інспектор».

Нагороди школярам вручали заступник начальника відділу – начальник міліції громадської безпеки підполковник міліції Олег Поліщук та інспектор із роботи з населенням та громадськими формуваннями старший лейтенант міліції Юлія Макар.

Почесні грамоти та подарунки отримали учні загальноосвітніх шкіл міста Стрия, малюнки яких були визнані кращими. Відтак, перше місце у віковій категорії з 6 до 10 років посіла Яна Журавкіна, учениця 2- класу школи №7. Друге місце здобув Станіслав Гудима, учень 4 - класу школи №6.

У віковій категорії з 11 до 16 років перше місце зайняла Вікторія Шпильчин, учениця 9 -класу школи № 7, а друге - за Богданом Диким, учнем 7- класу школи №1.

Юні художники, крім подарунків від правоохоронців, отримали можливість поспілкуватися з журналістами та дати своє перше інтерв’ю. Марічка Ходовицька, журналіст телерадіокомпанії «Лан» радо спілкувалася з дітьми, цікавилась їхньою думкою з приводу участі у конкурсі, що проводиться Міністерством внутрішніх справ. Школярі охоче відповідали на запитання та впевнено висловлювали свою точку зору.

Попереду ще два етапи конкурсу: у Головному управлінні МВС України у Львівській області та у Міністерстві. Проте незалежно від того, чи займуть юні стрияни почесні місця у наступних етапах конкурсу, для стрийських правоохоронців подані на конкурс роботи дуже важливі. Адже у цих малюнках виявив дитячої поваги до професії правоохоронця.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині учням ...
Наступна новина: На Рівненщині більшість ...

КОМЕНТАРІ