На Рівненщині більшість доріг відремонтують до травня

На Рівненщині більшість доріг відремонтують до травня

13.04.13 14:00 0 941
Голова облдержадміністрації Василь Берташ затвердив графік ліквідації «зимової» ямковості. Згідно з ним, дорожників зобов’язали відремонтувати міжнародні, а також національні та регіональні траси до 1 травня. Водночас автошляхи місцевого значення відновлять до 1 червня.

Нині 18 бригад латають вибоїни на державній трасі від Дубна до Тернополя. Її збудували 30 років тому і з того часу капітально не ремонтували, твердять фахівці. До того ж проектовані в той час магістралі не розраховані на нинішню інтенсивність руху та таку кількість великовагових вантажівок. Відтак, вибоїни є на кожному кілометрі. Їх латають із дотриманням технологій, переконують дорожники і дають річну гарантію на свою роботу. На відрізку від Дубно до Тернополя зараз зосередили майже 100 одиниць спецтехніки. Там працює 150 дорожників. Завдяки цьому відремонтувати зіпсоване полотно планують уже за тиждень.

Потому бригади відновлюватимуть покриття ще двох найпроблемніших доріг Рівненщини – трасу від обласного центру до кордону з Волинню та найдовший 200-кілометровий відрізок від Білорусі до Хмельниччини.

Паралельно працюватимуть бригади на Варшавській трасі та автодорозі Київ-Чоп. Там практикуватимуть найсучасніші технології, оскільки в область закупили необхідну спецтехніку.

Загалом щодоби на дорогах Рівненщини працює 25 бригад.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині стрийські ...
Наступна новина: Кіпр проситиме про ...

КОМЕНТАРІ