На Рівненщині стовідсотково розрахуватися за газ до кінця місяця

На Рівненщині стовідсотково розрахуватися за газ до кінця місяця

13.04.13 16:57 0 1154
Таке завдання поставив тепловикам Рівненщини заступник голови облдержадміністрації Володимир Новак. За його словами, за перший квартал найкраще розрахувалися теплопостачальники Дубровиці. Тамтешнє комунальне підприємство заплатило понад 120 відсотків за спожитий енергоресурс. Володимир Новак також подякував керівникам і колективам «Сарнитеплосервісу», «Рівнерайкомуненергії», «Костопільських раймереж» та «Рокитнекомуненергії», котрі дисципліновано платять за газ. Відтак, з початку року вони не мають боргів за спожитий енергоресурс.

Водночас найбільші суми недоплачують рівненські тепловики, акцентував Володимир Новак. Так, підприємства «Теплотранссервіс» та «Рівнетеплоенерго» заборгували по 25 та 15 мільйонів гривень відповідно. Частину коштів комунальникам компенсують, провівши взаєморозрахунки за різницю в тарифах. Решту суми необхідно зібрати за послуги теплопостачання та розрахуватися за газ до 1 травня, зобов’язав Володимир Новак. Адже через низький рівень проплат рівненських тепловиків середньообласний показник розрахунків становить 66 відсотків.

Загалом для продукування теплоносія цьогоріч підприємства використали блакитного палива на 134 мільйони гривень, а сплатили за нього понад 89 мільйонів. Водночас із урахуванням боргів за минулі роки тепловики винні понад 187 мільйонів гривень.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ЛЄ. "Лаціо" - "Фенербахче" ...

КОМЕНТАРІ