На Тернопільщині учням технічного коледжу розповіли про паспорти, у тому числі й біометричні

На Тернопільщині учням технічного коледжу розповіли про паспорти, у тому числі й біометричні

13.04.13 13:49 0 855
У тому числі й біометричні

Управління Державної міграційної служби України в Тернопільській області чимало уваги приділяє просвітницькій роботі серед населення. Так, нещодавно працівники обласного апарату ДМС взяли участь у засіданні клубу правових знань «Довіра», який діє в бібліотеці для дітей №4.

Учням технічного коледжу, а саме їх запросили на зустріч з фахівцями, розповіли про паспорт громадянина України, як і де його можна оформити, та як діяти у разі втрати документа. Тему для зустрічі обрали не випадкового, адже 15-16 річні хлопці та дівчата от-от отримають свій перший паспорт, а це неабияка подія в житті молодої людини. Захід проходив у формі діалогу, тож діти негайно отримували відповіді на усі питання, які у них виникали, а найбільше підлітків цікавили біометричні документи. Головним спеціалістом відділу паспортної роботи, громадянства та реєстрації фізичних осіб Людмилою Скаржевською було надано вичерпну інформацію щодо порядку видачі паспортів з електронним носієм інформації та їх зовнішнього вигляду.

На завершення зустрічі діти поділилися своїми враженнями від почутого та висловили побажання стосовно тем майбутніх зустрічей. Працівники міграційної служби в свою чергу пообіцяли підготувати ще багато корисної та цікавої інформації, яка обов’язково стане підліткам у нагоді.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 12-го квітня відбудеться ...
Наступна новина: На Львівщині стрийські ...

КОМЕНТАРІ