Чернігів: Передача про Центр надання адміністративних послуг вийде в ефірі місцевого телебачення

Чернігів: Передача про Центр надання адміністративних послуг вийде в ефірі місцевого телебачення

13.04.13 18:21 0 960
Спільно з Телерадіоагенством «Новий Чернігів» підготовлена перша телевізійна передача із циклу «Корисно знати: про роботу Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова», вихід якої сплановано на місцевому телевізійному каналі «Новий Чернігів» у наступні дні:

* 15 квітня - 18.45;

* 16 квітня - 7.20;

* 17 квітня - 15.20.

Центр надає 92 адміністративні послуги. Щомісяця в межах Центру отримують послуги більше тисячі юридичних та фізичних осіб ізЧернігова та Чернігівської області. Тут працюють згідно з графіком спеціалісти – консультанти від 32 суб´єктів надання адміністративних послуг.

Центр надання адміністративних послуг міста Чернігова - це постійно діючий робочий орган Чернігівської міської ради, в якому забезпечено організаційне поєднання в одному приміщені дозвільного центру, адміністративних органів та їх посадових і службових осіб, посадових та службових осіб управління адміністративних послуг міської ради, адміністраторів, державних адміністраторів, з метою дотримання та функціонування принципів "організаційної єдності" та "єдиного вікна" при організації надання встановленого переліку адміністративних послуг через державного адміністратора (адміністратора) шляхом його взаємодії з суб’єктами надання адміністративних послуг.

З метою висвітлення процесу надання адміністративних послуг у Центрі, оприлюднення інформаційних матеріалів в управлінні адміністративних послуг міської ради створено офіційний веб-сайт (admincher.com.ua). Інформацію про роботу Центру можна отримати на веб-сайті Чернігівської міської ради на сторінці «Послуги».

Місцезнаходження Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова: вул. Рокоссовського, 20 а, м. Чернігів.

Начальник управління адміністративних послуг – Овсяник Микола Костянтинович

Заступник начальника управління – керівник Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова – Городник Сергій Миколайович.

Телефон для довідок : 67-41-33.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура Рівненської ...
Наступна новина: На Львівщині репресовані ...

КОМЕНТАРІ