У травні - жовтні  вихованці прикарпатських ПТУ проходитимуть  виробничу практику в  Польщі та Німеччині

У травні - жовтні вихованці прикарпатських ПТУ проходитимуть виробничу практику в Польщі та Німеччині

14.04.13 08:59 0 1115
В області перебуває делегація Новосольського Повіту Любуського Воєводства Республіки Польща.

її представники зустрічалися із заступником голови-керівником апарату облдержадміністрації Олександром Криницьким, керівниками департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту ОДА, директорами професійно-технічних навчальних закладів та партнерських шкіл м. Івано-Франківська, обласного державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, яким завідує Михайло Косило.

Мета зустрічі – налагодження співпраці між професійно-технічними навчальними закладами області та відповідними закладами Любуського Воєводства і міста Фірстенвальде (Німеччина).

«Прикарпаття має запит на робітничі професії, - зазначив гостям Олександр Криницький. – Тому робочі поїздки і майбутні контакти у цьому плані будуть для області надзвичайно корисними».

Наголошувалося: на Івано-Франківщині дбають про розвиток професійно-технічної освіти, влада вишукує можливості для фінансової підтримки підготовки фахівців робітничих професій.

Йшлося про організацію у травні – жовтні цього року виробничої практики для прикарпатських студентів на базі навчальних закладів Польщі та Німеччини.

Представники іноземної делегації запропонували провести тоді курс механіки, інформатики та електроніки, а також ініціювали обмін делегаціями директорів шкіл.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ