Василь Брус на ІV українсько-польській економічній конференції у Кракові говоритиме про інвестиційний потенціал Івано-Франківщини у галузі АПК

Василь Брус на ІV українсько-польській економічній конференції у Кракові говоритиме про інвестиційний потенціал Івано-Франківщини у галузі АПК

14.04.13 15:04 0 1004
Івано-Франківська область має значний інвестиційний потенціал у галузі сільського господарства, харчовій та переробній промисловості: у створенні спільних підприємств з переробки м'яса, молока, картоплі та овочів, плодово-ягідної продукції, грибів і дикоростучих ягід; розвитку галузі молочного та м'ясного скотарства, у т.ч. вівчарства; розведення м’ясної худоби в гірських районах, будівництві плодо- та овочесховищ; виробництві екологічно чистої продукції рослинництва і тваринництва.

На цьому наголосив під час чергової робочої наради в департаменті АПК заступник голови облдержадміністрації Василь Брус. Йшлося про виконання доручення голови обласної державної адміністрації Михайла Вишиванюка щодо залучення інвестицій в агропромисловий комплекс краю.

За словами Василя Бруса, в нашій області для реалізації агропроектів підготовлені земельні ділянки та промислові площадки, з відповідною інфраструктурою та можливістю підведення інженерних комунікацій.

Про все це мова йтиме і на ІV українсько-польській економічній конференції в м. Кракові 16 квітня, у якій за дорученням голови облдержадміністрації Михайла Вишиванюка візьме участь заступник голови ОДА Василь Брус.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Іран випробував три нові ...
Наступна новина: На Закарпатті господар ...

КОМЕНТАРІ