У Луцьку стартував заключний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2013» у номінації «Музичне мистецтво»

У Луцьку стартував заключний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2013» у номінації «Музичне мистецтво»

14.04.13 08:43 0 1246
Всеукраїнський конкурс «Учитель року» проводиться з метою виявлення та підтримки творчо-працюючих педагогів, підвищення їх професійної компетенції, поширення, популяризації педагогічних здобутків.

у Волинському обласному академічному театрі ляльок відбулося урочисте відкриття ІІІ (заключного) туру XVIII Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2013» у номінації «Музичне мистецтво».

До Луцька завітали кращі з кращих учителів музики з різних куточків України. Загалом, участь у конкурсі беруть 27 педагогів.

Педагоги зі всієї України демонструватимуть свої здобутки та напрацювання аж до 19 квітня.

Оцінюватиме роботу конкурсантів компетентне журі на чолі з Іваном Заболотним, завідувачем кафедри методики музичного виховання, співів та хорового диригування Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка, професором, заслуженим діячем мистецтв України.

На урочисте відкриття конкурсу завітали голова обласної ради Володимир Войтович та перший заступник міського голови Святослав Кравчук.

За словами Святослава Євгеновича, йому надзвичайно приємно, що нашому місту випала висока честь приймати заключний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» у номінації «Музичне мистецтво». Він зауважив, що такий захід відбувається у Луцьку вперше. На його переконання, освітянська громада міста рада тому, що серед учасників вирішального етапу конкурсу Волинь представляє педагог з Луцька.

«Луцьк має давню майже тисячолітню історію. Ми гордимося тими людьми, які тут проживають. Наші педагоги і їхні учні беруть участь у багатьох конкурсах та займають на призові місця. Хочу сказати всім, хто приїхав на Волинь з різних регіонів України – ви є вчителі з великої літери, адже досягли високого рівня професійної майстерності. А це зробити дуже важко», – сказав перший заступник міського голови.

Святослав Кравчук побажав педагогам творчого натхнення і, щоб кожна дитина, яка проходить через їхнє серце, коли вона залишає школу, завжди згадувала їх лише вдячними словами.

Крім того, він передав вітання учасникам конкурсу від міського голови Миколи Романюка.

Під час заходу присутні змогли переглянути уривок з твору Лесі Українки «Лісова пісня», насолодитися виступами Волинського державного академічного народного хору, народного артиста України Василя Чепелюка, камерного оркестру «Кантабіле» та інших.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ