Луцький національний технічний університет відзначає 5-річчя статусу національного

Луцький національний технічний університет відзначає 5-річчя статусу національного

14.04.13 17:31 0 1148
У Палаці культури міста Луцька відбулися урочистості з нагоди 5-ї річниці надання Луцькому національному технічному університету статусу національного. Ректор університету Віктор Божидарнік виступив з доповіддю про традиції і здобутки вузу, який п’ять років тому почав писати нові славні сторінки. За ці п’ять років 17 тисяч фахівців гідно представили на теренах держави ЛНТУ. Він вручив Дипломи, що засвідчують почесні звання, та Грамоти університету викладачам вузу.

Від обласної влади привітали та вручили відзнаки заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Курилюк та радник голови обласної ради Анатолій Бубенщиков. Теплі напутні слова передали від митрополита Ніфонта священнослужителі Волинської єпархії УПЦ і вручили ікону Божої Матері.

Міський голова Микола Романюк привітав колектив університету з 5-річчям статусу національного, акцентуючи на важливості технічної освіти. «Якби не було цього вузу у Луцьку, не було б економічного зростання у місті», – зазначив міський голова і вручив Подяку за сумлінну працю, високий професіоналізм, значні особисті досягнення в галузі науки та освіти, вагомий особистий внесок у розвиток вищої школи, підготовку висококваліфікованих кадрів, а також з нагоди відзначення 5-ої річниці від дня надання Луцькому державному технічному університету національного: Грудецькому Роману Ярославовичу, асистенту кафедри автоматизованого управління виробничими процесами; Кашицькому Віталію Павловичу, доценту кафедри матеріалознавства та пластичного формування конструкцій машинобудування; Різник Наталії Степанівні, завідувачу кафедри банківської справи Луцького національного технічного університету; Хвищун Надії Віталіївні, доценту кафедри економіки та підприємництва, заступнику декана факультету бізнесу Луцького національного технічного університету.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 3)
Попередня новина: У відповідь на «список ...
Наступна новина: Гвардіола шукає підсилення ...

КОМЕНТАРІ