В Луцьку рух заради здоров’я

В Луцьку рух заради здоров’я

14.04.13 12:33 0 1138
7 квітня кожного року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я відзначається Всесвітній день здоров’я. Комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради спільно з міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з нагоди цього дня організували і провели ряд спортивно-масових заходів «Рух заради здоров’я».

Один з цих заходів – змагання «Веселі козачата» був проведений 10 квітня міським центром «Спорт для всіх» спільно з загальноосвітньою школою № 17. Захід відбувався в приміщенні спортивного залу цього закладу. У змаганнях були задіяні учні 5-7 класів. Всі учасники проявили старання під час виконання естафет та цілеспрямованість до перемоги. За результатами призові місця здобули: перше місце – 6-Б клас, друге місце – 5-А клас, третє місце – 6-А клас.

Приємним сюрпризом цього свята стали показові виступи шкільного хореографічного ансамблю «Весняночка» під керівництвом Лесі Косаківської, композиція з художньої гімнастики «Ляльки» під керівництвом Маргарити Василюк, виступ юних аматорів сучасного танцю під керівництвом Аліни Мєшкової (клуб за місцем проживання «Олімпія») та виступ представників клубу за місцем проживання «Атлет» під керівництвом тренера з айкідо, володаря І дану чорного пояса Геннадія Бацкова.

Всі учасники змагань були нагороджені подарунками, а призери – дипломами.

Комітет по фізичній культурі та спорту міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Міграційну службу Буковини ...

КОМЕНТАРІ