Житомирщина: обласна державна адміністрація тримає на особливому контролі надання медичних послуг жителям області та жорстко бореться з проявами зловживань в медичній галузі

Житомирщина: обласна державна адміністрація тримає на особливому контролі надання медичних послуг жителям області та жорстко бореться з проявами зловживань в медичній галузі

14.04.13 17:52 0 839
Департамент внутрішньої безпеки ВВБ в Житомирській області звернувся з письмовим запитом до Департаменту охорони здоров’я Житомирської обласної державної адміністрації стосовно правомірності дій адміністрації Коростишівської центральної лікарні під час лікування працівника міліції.

Наказом департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації від 21.03.2013 № 239 була створена профільна комісія з метою вивчення причин та мотивів письмового звернення по факту видачі лікарняних листів та довідок впродовж шести місяців 2012 року співробітнику міліції Савенцю О.В. Під час службового розслідування фахова комісія виявила ряд грубих порушень та зловживань, які допустили працівники КЦРЛ в процесі лікування Савенця О.В.

Зокрема комісія встановила, що при перебуванні хворого Савенця О.В. на довідках з приводу непрацездатності за весь цей тривалий період він жодного разу не оглядався ні завідуючим відділенням, ні на ЛКК, не направлявся на МСЕК, хворому не проводилися необхідні обстеження. Окрім цього було встановлено, що чотири довідки, з яких дві видавав лікар Заглада Н.В. та дві - лікар Гайсюк А.А., з різним текстовим змістом, різними діагнозами і різними термінами непрацездатності були завірені одним номером - № 183 від 12.02.2013 року.

Також у висновку комісії зазначалося, що лікарі Коростишівської ЦРЛ, яких запрошували на розгляд даного питання, в департамент охорони здоров’я Житомирської обласної державної адміністрації не з’явилися.

Отже негативну фахову оцінку діям лікарів Коростишівської центральної лікарні обласна медична комісія надала, а матеріали були передані у правоохоронні органи.

Обласна державна адміністрація вирішення даного питання поставила на особливий контроль.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У таємну частину ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ