Івано-Франківська область: рятувальники співпрацюють з волонтерами та громадськими організаціями

Івано-Франківська область: рятувальники співпрацюють з волонтерами та громадськими організаціями

14.04.13 10:34 0 1135
12 квітня в Управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області за участю першого заступника начальника Управління полковника служби цивільного захисту Ігоря Оксентюка відбулася зустріч працівників служби з надзвичайних ситуацій та представників громадських і волонтерських організацій області.

В зустрічі взяли участь представники обласної молодіжної організації «Народно-демократична ліга молоді», обласної громадської організації «Прикарпатська студентська спілка», обласної організації Товариства Червоного Хреста та ін.

Одним із питань було обговорення плану взаємодії служби з надзвичайних ситуацій області з волонтерами та громадськими організаціями у разі виникнення різного роду надзвичайних ситуацій, надання допомоги населенню.

Під час зустрічі, заступник голови Товариства Червоного Хреста в Івано-Франківській області Олена Вільчинська відзначила плідну співпрацю з рятувальниками протягом багатьох років. Адже одним з важливих напрямків діяльності для служби з надзвичайних ситуацій і волонтерів Червоного Хреста є навчання населення діям у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.

На завершення зустрічі працівники Управління державної служби з надзвичайних ситуацій області провели для учасників заходу екскурсію на базі виставки-музею пожежно-рятувальної служби, під час якої розповіли про історичне минуле та сьогодення «Народної служби порятунку-101» .

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ