Закарпаття: паводкова ситуація в області – на контролі влади та рятувальників

Закарпаття: паводкова ситуація в області – на контролі влади та рятувальників

14.04.13 09:52 0 1076
Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул разом з головою Закарпатської облдержадміністрації Олександром Ледидою у п’ятницю, 12 квітня, перевірив хід проведення протипаводкових дій, здійснив обліт регіону, перевіривши готовність водозахисних дамб та райони у басейні річки Тиса, а також провів виїзне засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

– Ми оглянули з посадками і з вертольоту ключові ризиковані точки, - це й басейн річки Тиса, це й дамби, й накопичувальні об’єкти, в котрі надходить вода з гір. Було прийнято рішення починати скидання вод по меліоративним каналам, - розповів журналістам Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул. – Ми контролюємо діяльність органів місцевої влади, МНС з підготовки до пропуску паводку у районі як річки Тиса, так і інших територій, де це необхідно. Зараз у постійному цілодобовому режимі працює штаб у Закарпатській області. Загальний контингент – це більше двох тисяч людей, 320 одиниць техніки. Забезпечений цілодобовий моніторинг. Щогодини ми у Києві отримуємо інформацію щодо паводкової ситуації у Закарпатті.

– Хоча снігу в горах ще досить багато, але судячи з паводкової ситуації, стану водозахисних споруд й прогнозів синоптиків, цієї весни на Закарпатті паводку не буде, - резюмував голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида.

Прес-центр ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: На Житомирщині через ...

КОМЕНТАРІ