Тернопільщина: «Чемпіонська» декларація. Олена Підгрушна задекларувала свої доходи

Тернопільщина: «Чемпіонська» декларація. Олена Підгрушна задекларувала свої доходи

14.04.13 14:23 0 1041
На Тернопільщині свої статки задекларували більше шести тисяч громадян на загальну суму понад 116 мільйонів гривень. Серед них і чемпіонка світу та 5-разова чемпіонка Європи з біатлону, майстер спорту міжнародного класу Олена Підгрушна.

До податкової інспекції молода чемпіонка прийшла разом із мамою, яка, за словами Олени, допомагає їй у всіх «паперових» питаннях. Спочатку спортсменка отримала безкоштовний електронний цифровий підпис, а потім і необхідні консультації. Та одразу ж – у приміщенні центру обслуговування платників податків – подала декларацію про майновий стан і доходи через Інтернет. Цей новий сервіс дуже сподобався Олені, адже тепер вона має змогу подавати декларацію в електронному вигляді з будь-якого зручного їй місця, маючи при собі лише підключений до Інтернету ноутбук чи комп’ютер.

«Свої доходи я декларую вже не вперше. Завжди вчасно подаю декларацію та сплачую податки, тому ніколи не мала з податковою ніяких проблем чи конфліктів. Навпаки, як на мене, щороку податкова служба створює ще комфортніші умови для громадян. А у всіх «паперових» питаннях мені завжди допомагає мама, вона підказує, що і коли мені потрібно зробити, адже через постійні тренування та змагання я можу, часом, щось забути чи наплутати», – зізналася Олена Підгрушна.

Як зазначила заступник голови ДПС у Тернопільській області Тетяна Кочин, з понад шести тисяч мешканців Тернопілля, які вже задекларували свої доходи, більшість подали декларації з метою отримання податкової знижки.

«Таких громадян в області є уже понад три тисячі. Сума податку, яку держава має їм повернути, становить майже два мільйони гривень. Нагадаю, що хоч кампанія декларування доходів громадянами й закінчується першого травня, подати декларацію з метою отримання податкової знижки можна протягом усього року. Також висловлюю вдячність громадянам, які вже задекларували свої доходи за 2012 рік, тим самим виконавши свій громадянський обов’язок. Чимало з них подали декларації через Інтернет, попередньо отримавши електронний ключ. До речі, тільки від початку року мешканці Тернопільщини стали власниками 6,5 тисяч безкоштовних електронних ключів», – додала Тетяна Кочин.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині зустріч з ...

КОМЕНТАРІ