На Тернопільщині у Бучачі податківці зустрілися з представниками бізнесу

На Тернопільщині у Бучачі податківці зустрілися з представниками бізнесу

14.04.13 11:43 0 1124
Днями виїзна мобільна бригада Державної податкової служби у Тернопільській області зустрілася з громадськістю Бучацького та Монастириського районів.

«Розбудова відвертого та конструктивного діалогу з представниками бізнес-спільноти залишається стратегічним напрямом роботи податківців, - зазначила заступник голови ДПС у Тернопільській області Тетяна Кочин. – Завдяки тісному діалогу представників бізнесу із податківцями краю зміцнюються партнерські стосунки, формується позитивний імідж податкового відомства, вирішуються спірні питання».

В ході особистої зустрічі керівництва податкової служби області із підприємницьким середовищем та семінару для суб’єктів господарювання учасники обговорили актуальні питання декларування доходів громадян, оподаткування податком на доходи фізичних осіб, податком на нерухоме майно, підприємницької діяльності, ПДВ, податком на прибуток.

Нагадаємо, виїзну мобільну бригаду, що створена при ДПС в області, щомісяця виїжджає для проведення зустрічей з громадськістю в один із районів Тернопільщини. На місці найдосвідченіші фахівці податкового відомства розглядають звернення та запити платників податків, роз’яснюють податкові норми, обговорюють з громадськістю проблемні питання та разом намічають шляхи їх вирішення. Проводиться також телефонна «гаряча» лінія та виїзний особистий прийом громадян.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ