Тернопільська область: за минулу добу в області виникло три пожежі до ліквідації яких залучалися пожежно-рятувальні підрозділи

Тернопільська область: за минулу добу в області виникло три пожежі до ліквідації яких залучалися пожежно-рятувальні підрозділи

14.04.13 09:04 0 853
12 квітня о 20:53 в селі Петриків Тернопільського району виникла пожежа в господарській будівлі. Вогнем знищено господарську будівлю, покриття даху на площі 50 м. кв. та речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговими відділеннями 1-ї та 2-ї державних пожежно-рятувальних частин.

13 квітня о 01:09 в селищі Вишнівець Збаразького району виникла пожежа в одній із житлових будівель. Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття на площі 30 м. кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди селища Вишнівець, врятовано 1 будівлю, всього матеріальних цінностей орієнтовно на 70 тисяч гривень.

13 квітня о 03:39 в селі Підлісці Кременецького району виникла пожежа в житловій будівлі. Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття та покриття на площі 100 м. кв., пошкоджено стіни будівлі, віконні та дверні рами. Пожежу ліквідовано двома черговими відділеннями 5-ї державної пожежно-рятувальної частини, врятовано 3 будівлі, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 140 тисяч гривень.

Причини виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюються. Загиблих та травмованих на місцях подій не виявлено.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У травні - жовтні ...
Наступна новина: Затримано чернівчанина, ...

КОМЕНТАРІ