Відбулася природоохоронна акція з озеленення парку імені 900-річчя міста Луцька

Відбулася природоохоронна акція з озеленення парку імені 900-річчя міста Луцька

14.04.13 13:36 0 1094
У парку імені 900-річчя міста Луцька відбулася природоохоронна акція з озеленення території за участю працівників Північно-західного регіонального управління Приватбанку, студентів та викладачів обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, старшокласників ЗОШ № 23 та гімназії № 18, працівників підприємства “М.Ж.К.” та КП “Парки і сквери міста Луцька”. В акції взяли участь міський голова Микола Романюк та директор регіонального управління Приватбанку Андрій Якимів.

Микола Романюк подякував працівникам Приватбанку за ініціативу та придбані у Київському ботанічному саду дерева та кущі. “Ця акція стала хорошою традицією, вона допоможе привести у належний стан парк, де відпочивають лучани. Ми завжди готові організаційно підтримати такі хороші ініціативи”, - зазначив міський голова.

Радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока повідомив, що відділ екології міської ради розробив дендроплан посадки молодих дерев і кущів у парку імені 900-річчя міста Луцька. Північно-західне регіональне управління Приватбанку придбало посадковий матеріал деревних та чагарникових порід, а саме: кущі шипшини, калини, жасмину, глоду, бузку; саджанці дуба червоного – 200 шт., клена і ясена – 200 шт., берези – 200 шт. і 30 ялин. Усього 810 кущів та дерев. Радник міського голови закликав усіх жителів міста, працівників установ, підприємств та організацій долучитися до “Екологічної варти”, яка відбувається у нашому місті із 22 березня до 24 травня, і до Великодніх свят прибрати та озеленити прилеглі території.

Підприємство “М.Ж.К.” підготувало кілочки для огорожі посаджених дерев, ЖКП №7 надало спеціалізовану техніку, а підприємство “Луцькспецкомунтранс” після завершення толоки вивезло залишки сміття на полігон у Брище.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ