Результати ревізії фінансово-господарської діяльності МКП «Чернівціспецкомунтранс» не відповідають дійсності

Результати ревізії фінансово-господарської діяльності МКП «Чернівціспецкомунтранс» не відповідають дійсності

14.04.13 13:05 0 1109
Директор МКП «Чернівціспецкомунтранс» Олександр Іванченко заявив, що обгрунтовано не погоджується з усіма висновками, закріпленими працівниками Державної фінансової інспекції в Чернівецькій області у акті за результатами ревізії фінансово-господарської діяльності підприємства та поширені прес-службою Держфінінспекції в Чернівецькій області.

«Під час перевірки не було взято до уваги значну частину пояснень, документів та фактів, які стосувалися предмету ревізії, а перевіряючі обмежувались поверхневим розглядом даних обставин, – зазначає Олександр Іванченко. – Зокрема, порушення інших господарюючих суб’єктів, неточності документообігу одразу ж розцінювались працівниками Державної фінансової інспекції в Чернівецькій області як фактичне невиконання робіт та ненадання підприємством послуг. Хоча, на підтвердження практичної діяльності, МКП «Чернівціспецкомунтранс» готове було надати будь-які первинні документи, що не підтверджують передчасні висновки ДФІ у Чернівецькій області.

Окрім того, було прийнято спільне із Департаментом ЖКГ рішення про створення комплексної комісії, яка повинна об’єктивно та всебічно дослідити обставини, наведені у акті ревізії».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ITF Хорватія. Ковалець ...
Наступна новина: На навчальні курси до ...

КОМЕНТАРІ