Луческу:

Луческу: "Суперник проробив великий обсяг роботи, але наприкінці не витримав"

14.04.13 12:17 0 882
Поєдинок проти луганської "Зорі" відібрав у тренерів, футболістів і вболівальників "Шахтаря" багато нервів. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це після матчу заявив головний тренер донецького клубу Мірча Луческу, пише офіційний сайт "гірників".

"Це була гра, яка забрала багато нервів не тільки у тих, хто сидів на лаві запасних, але й у наших вболівальників. А наприкінці все помінялося радикально - це і є футбол. Останні десять хвилин можна, мабуть, назвати виставою. Заради таких моментів хотілося, щоб стадіон був забитий повністю", - сказав він.

"Дуже складна гра для коментарів. На початку пробачили суперника, не реалізувавши два вигідних моменти. У нас було дуже багато кутових, але ми, на жаль, не використали жодного з них. Трохи повільно грали та повільно виходили з оборони - це дозволяло супернику швидко "сісти", - додав тренер.

За словами Луческу, нереалізація призвела до того, що "Шахтар" не міг забити та став нервовим, а нервозність позначилася на якості матчу.

"Ми втрачали зовсім необов'язкові м'ячі. Напевно, і суперник відчув, що може добитися позитивного результату, проробив дуже великий обсяг роботи, але наприкінці все ж не витримав. Щоб добитися позитивного результату, вони викладалися понад норму", - зауважив він.

На думку Містера, "Зорі" не пощастило: наприкінці пропустили гол, а далі "Шахтар" уже повністю її переграв.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині зі скелі ...
Наступна новина: У Львові пройде перша ...

КОМЕНТАРІ