Вернидуб:

Вернидуб: "Шахтар" обіграв нас у всіх компонентах"

14.04.13 14:02 0 855
"Зоря" у поєдинку проти "Шахтаря" могла розраховувати лише на контратаки, адже "гірники" - команда дуже швидка та технічна. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Так прокоментував поразку головний тренер луганського клубу Юрій Вернидуб, пише офіційний сайт донеччан.

"Думаю, коментувати особливо нічого. "Шахтар" обіграв нас у всіх компонентах. Звичайно, адже це чемпіон нашої країни, команда дуже швидка та технічна. Ми це чудово знали, побудували гру від оборони, хотіли ловити суперника на контратаках", - сказав він.

"На жаль, знову не знайшлося людини, яка може після відбору м'яча конструювати атаку. Галюза якось незрозуміло виглядав, та й Ліпартія, який замість нього вийшов, особливо нічим не виділявся. Звичайно, складно грати з таким суперником", - додав тренер.

За словами Вернидуба, як тільки замінили центрального захисника через ушкодження, то й отримали три м'ячі.

"Але нічого не зробиш, дуже прикро, що так вийшло. Якби цієї заміни не було, то, може, дожили б і до того, що не пропустили б", - зауважив він.

"Воротар Сантіні відіграв дуже добре. Ні в одному пропущеному м'ячі немає його провини. У нас стандарти - це такий головний біль... характер не проявився. Не можна опускати руки, навіть коли ти пропускаєш гол на останній хвилині. Потрібно догравати матч до кінця", - підсумував наставник.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суперліга (чоловіки). ...
Наступна новина: Громадська палата ...

КОМЕНТАРІ