Дон Кінг обіцяє показати Кличкам

Дон Кінг обіцяє показати Кличкам "кузькіну мать"

15.04.13 08:45 0 907
Легендарний американський промоутер Дон Кінг назвав ідіотизмом дії комади абсолютного чемпіона світу українця Володимира Кличка, щодо умов організації бою з чемпіоном WBA росіянином Алєксандром Повєткіним. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це скандальний американець заявив в інтерв`ю sportbox.

"Знаєте, Кличку скоро не поздоровиться. Володимир зобов'язаний провести бій з Повєткіним. Мені відомо, що команда Повєткіна хотіла, щоб сума гонорарів за бій Кличком, заявлена на торгах, була поділена порівну.

Проте з ідіотизмом, подібним діям команди Кличко, я ще не стикався. Вони взагалі нічого не хочуть платити Повєткіну і намагаються постійно міняти правила гри. Крім того, Віталія чекає зустріч з переможцем поєдинку між американцем Крісом Аррелой і Бермейном Стіверном. Ми покажемо Кличку "кузьку мать". Дістануся до них!

Тим паче, що нещодавно у мене з'явився супертяж з Росії. Постараємося, щоб досяг рівня мого колишнього підопічного Ніколая Валуева, відмінного хлопця, який працює на свою Батькіщину", - розповів Кінг.

Нагадаємо, що WBA призначила торги на бій Кличко - Повєткін на 23 квітня. Згдіно з попередньої інформації гонорар буде розподілений у співвідношенні 75% до 25%.

Наступний ж свій бій Володимир Кличко повинен провести 4 травня проти Піанети.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівник національного ...
Наступна новина: Гра київського «Динамо» з ...

КОМЕНТАРІ