На Рівненщині бійці Держслужби врятували школярку, що впала   у каналізаційний колодязь

На Рівненщині бійці Держслужби врятували школярку, що впала у каналізаційний колодязь

15.04.13 10:49 0 1003
14 квітня о 00:25 за номером 101 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №13 міста Дубно від перехожого громадянина надійшло повідомлення проте, що у каналізаційний колодязь впала дівчина.

Вже за декілька хвилин на місці виклику прибули місцеві рятувальники. Перш за все бійці Служби порятунку викликали швидку медичну допомогу та заспокоїли дівчину, що перебувала у шоковому стані. Далі розпочали рятувальну операцію. Діяти потрібно було максимально швидко та обережно, адже глибина каналізаційного колодязя сягала понад три метри, до того ж у середині було майже пів метра води і потерпілій загрожувало сильне переохолодження. Рятувальники спустили у люк колодязя пожежну штурмову драбину та допомогли дівчині вилізти на поверхню. Після чого її оглянули медики та доставили в травматологічне відділення центральної міської лікарні з діагнозом загальне переохолодження та забій верхньої щелепи.

Як згодом вдалося з’ясувати врятованою виявилася 15-річна жителька міста Дубно Ірина, учениця 9-го класу. Як розповіла дівчина, вона разом із подругою поверталися з дискотеки додому та не помітила відкритого каналізаційного колодязя. Завдяки професійним діям рятувальників, нещасний випадок завершився зі щасливим кінцем.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ