Відбулась колегія УМВС України на Львівській залізниці

Відбулась колегія УМВС України на Львівській залізниці

15.04.13 13:52 0 1350
Правоохоронці транспортної міліції західного регіону підсумували підсумки роботи за перший квартал 2013 року. На підсумковій колегії були присутні усі керівники структурних підрозділів, їхні перші заступники, а також окремі посадові особи, в роботі яких були недоліки.

Колегія відбулась під головуванням начальника УМВС України на Львівській залізниці полковника міліції Володимира Дитюка. Він наголосив на першочергових заходах направлених на покрашення службової діяльності, на які звернув увагу Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко.

У заході прийняв участь радник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини керівник Західного регіонального представництва Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Зінон Котик. У ході виступу Зінон Дмитрович зупинив увагу на проблемах ефективного використання Кримінального процесуального кодексу України. Незважаючи на значний позитивний вплив нового законодавства на процес забезпечення прав людини, нормативний акт має і недоліки, які доцільно усунути. У даний час у Верховній Раді знаходиться законопроект щодо надання законодавчій ініціативи Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини, прийняття якого значно розширить можливості удосконалення чинного законодавства в аспекті підвищення його ефективності.

Було підбито підсумки оперативно-службової діяльності органів та підрозділів за 3 місяці 2013 року, проаналізовано стан роботи з протидії корупції на об’єктах обслуговування, викриття тяжких економічних злочинів із збитками понад 100 тисяч гривень, а також заходи щодо протидії поширенню наркотичних засобів та психотропних речовин серед молоді тощо.

Загалом рішенням оперативної наради стан оперативно-службової діяльності УМВСУ на Львівській залізниці у багатьох сферах з протидії злочинності було визнано позитивним.

Підрозділ зв’язків з громадськістю

УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На привокзальній площі ...
Наступна новина: На Вінниччині міліціонери ...

КОМЕНТАРІ