У Криму правоохоронці закрили гральний заклад, який працював під вивіскою

У Криму правоохоронці закрили гральний заклад, який працював під вивіскою "Секонд-хенд"

15.04.13 16:22 0 1750
В одному з південнобережних міст Криму працівники Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю виявили черговий підпільний зал гральних автоматів. Заклад під вивіскою «Секонд-хенд» надавав абсолютно інші послуги - його відвідувачів цікавили зовсім не речі, а гральні автомати, розташовані в приміщенні.

Гральний клуб був ретельно законспірований. Автомати розташовувалися в нежитловому будинку. Судячи з усього, власник цього закладу вирішив, що вивіска «Секонд-хенд» допоможе йому приховати незаконний бізнес.

Сторонніх до зали не пускали, відвідування клубу здійснювалося тільки за попереднім дзвінком. До слова, охочих випробувати фортуну за допомогою ігрових автоматів було чимало. На момент візиту правоохоронців у закладі велася гра на гроші.

За інформацією начальника УДСБЕЗ ГУМВС України в Автономній Республіці Крим полковника міліції Едуарда Онацького, в ході перевірки правоохоронці вилучили 20 одиниць грального обладнання, а також грошові кошти в сумі понад дві тисячі гривень, отримані за даний вид незаконної діяльності.

Слідчим управлінням ГУМВС України в АР Крим зазначений факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфікований за статтею 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом). Зараз правоохоронці встановлюють осіб, які організували діяльність грального клубу і отримували з цього нелегальні доходи.

Азартному горе-бізнесмену загрожує покарання у вигляді штрафу в розмірі від 10 тисяч до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 170 тисяч до 680 тисяч гривень) з конфіскацією грального обладнання.

СЗГ ГУМВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Запоріжжі міліція ...
Наступна новина: Переможцем чергового етапу ...

КОМЕНТАРІ