Чернівецька область: протягом вихідних виникло 7 пожеж

Чернівецька область: протягом вихідних виникло 7 пожеж

16.04.13 14:03 0 770
13 квітня у селі Бабино Заставнівського району горіла господарська будівля. За місце виклику було направлено пожежно-рятувальний підрозділ міста Заставна та місцеву пожежну команду села Кострижівка. Вогнеборці за лічені хвилини локалізували пожежу, запобігши подальшому розповсюдженню полум’я. Загальна площа пожежі склала 75 кв.м.. Вогнем знищено частину покрівлі господарської будівлі. Завдяки оперативним діям рятувальників від знищення вдалося зберегти господарську будівлю.

У селі Стара Жадова Сторожинецького району виникла пожежа в житловому будинку місцевого мешканця. На пожежу виїжджали вогнеборці міста Сторожинець та місцеві пожежні команди сіл Стара Жадова та Комарівці, які оперативно ліквідували пожежу. Вогнем знищено частково покриття та перекриття будинку, домашні речі та майно. Вогнеборці врятували від знищення житловий будинок.

Всього минулими вихідними на території Чернівецької області виникло 7 пожеж. Завдяки оперативним діям вогнеборців від знищення вдалося врятувати 6 будівель. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Новий рейтинг АТР: ...
Наступна новина: В райлікарнях Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ