На Волині керівники райдержадміністрацій та міст обласного значення, голови сільських/селищних рад повинні активніше працювати зі зверненнями громадян

На Волині керівники райдержадміністрацій та міст обласного значення, голови сільських/селищних рад повинні активніше працювати зі зверненнями громадян

16.04.13 16:20 0 842
Керівники райдержадміністрацій та міст обласного значення, голови сільських/селищних рад повинні активніше працювати зі зверненнями громадян, - наголосив заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Станіслав Ющик на селекторній нараді, де обговорювалися підсумки роботи зі зверненнями громадян в обласній державній адміністрації за I кв. ц.р.

За три місяці до облдержадміністрації, в тому числі через Урядовий контактний центр, надійшло 1455 звернень, а це – на 160 більше, ніж за відповідний період минулого року. Домінували питання соціального характеру, комунального господарства та агропромислового розвитку. «Вирішення 31% з них належить до компетенції місцевих органів. Тому варто прискіпливіше ставитися до роботи зі зверненнями громадян», - підкреслив Станіслав Ющик.

За словами заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації, найбільше звернень надходить з Любешівського, Турійського районів та міста Луцьк.

Станіслав Ющик звернув увагу на необхідність оперативного реагування у письмовій формі на усі звернення без винятку, а також на дотримання контрольних термінів у роботі з ними.

 

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Віктор Шемчук відвідав ...
Наступна новина: Екстра-ліга. "Локомотив" і ...

КОМЕНТАРІ