Майже 2 тисячі спортивних дитячих майданчиків Волині оновлять в рамках Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота»

Майже 2 тисячі спортивних дитячих майданчиків Волині оновлять в рамках Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота»

16.04.13 13:50 0 748
З 1 квітня стартував Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота. В його рамках заплановано навести порядок на спортивних об’єктах Волинської області. Про це начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Галина Карнаухова розповіла в коментарі телепрограмі «Акценти».

Зокрема, під місячник підпадають майже 2 тис. найпростіших дитячих спортивних майданчиків, які потребують оновлення як на територіях шкіл чи дошкільних закладів, а також у місцях масового відпочинку малечі.

«Наразі в районах працює робоча група, яка має проаналізувати стан спортивних об’єктів краю», - додала вона.

За словами Галини Карнаухової, профільне управління та обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» в рамках місячника впорядкують два майданчики у житлових мікрорайонах обласного центру. «Своїм прикладом маємо на меті долучити до акції волинян та разом змобілізуватися задля популяризації здорового способу життя», - наголосила начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Довідково: на Волині загалом налічується 3 тис. спортивних об’єктів.

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ