Святослав Кравчук: «Головне - ставлення до людини»

Святослав Кравчук: «Головне - ставлення до людини»

16.04.13 15:21 0 907
Під час зустрічі колишніх в’язнів фашистських концтаборів з керівниками обласної та міської влади, що відбулася у Волинському краєзнавчому музеї з нагоди Міжнародного дня визволення в’язнів фашистських концтаборів, учасниця війни Євгенія Григорівна Скоп поскаржилася на працівників департаменту соціальної політики міської ради, що не допомогли їй встановити статусу жертви нацистських переслідувань.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук запросив учасницю війни Євгенію Григорівну Скоп, голову Луцької міської громадської організації «Спілка в’язнів-жертв нацизму» Олену Василівну Ольхович, голову Волинської обласної громадської організації «Спілка в’язнів-жертв нацизму» Маргариту Сергіївну Парфенюк, заступника директора департаменту соціальної політики міської ради Олега Главацького, начальника відділу зв’язків з громадськістю міської ради Олену Макарову, юристів, щоб вирішити проблеми Євгенії Григорівни.

Усі висловили свої позиції, і на жаль, зважаючи на Законодавство України, на даний час не можна повною мірою задовольнити прохання ветерана. Проте Святослав Кравчук вважає, що спеціалісти департаменту не належно виконали свої обов’язки, не приділили потрібної уваги щодо вирішення проблеми Євгенії Григорівни і за це будуть відповідати. «Головне - ставлення до людини», – зазначив він.

Святослав Кравчук вибачився перед Євгенією Григорівною і запросив прийти до департаменту соціальної політики, де спеціалісти допоможуть їй написати відповідну заяву, на яку нададуть компетентну відповідь. Це дасть їй право звернутися до суду для подальшого вирішення питання, сповна реалізувати право на пільги.

Він доручив організувати «круглий стіл» за участю юристів, спеціалістів департаменту соціальної політики, відділу зв’язків з громадськістю, керівників громадських організацій, які працюють з ветеранами, і пояснити, які пільги належать тим чи іншим категоріям, які документи для цього потрібно підготувати і де можна отримати посвідчення про певний статус.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові гостюють ...
Наступна новина: Майже 800 чернівецьких ...

КОМЕНТАРІ