У Луцьку відзначатимуть День Європи

У Луцьку відзначатимуть День Європи

16.04.13 13:18 0 881
Заходи з відзначення Дня Європи в місті Луцьку відбуватимуться 18 травня цього року. Відповідне розпорядження підписав міський голова Микола Романюка.

Зокрема, у цей день заплановано проведення міжнародного конкурсу «Європейська олімпіада». На Театральному майдані нашого міста відбудуться бодіарт «Розмалюй Європу», фестиваль традицій та звичаїв країн – членів Європейського Союзу «Євробачення», малюнок на асфальті «Луцьк очима малечі», засідання англомовного клубу «English Speaking Club».

Також під відкритим небом на Театральному майдані - вулиця Лесі Українки експонуватиметься фотовиставка «Луцьк – твоя маленька Європа».

Міжнародну діяльність презентуватимуть вищі навчальні заклади: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Луцький національний технічний університет і Волинський інститут економіки та менеджменту.

Протягом травня у загальноосвітніх навчальних закладах заплановані години спілкування на тему «Європейський Союз. Історія та сучасність», тематичні уроки «Україна на шляху до ЄС: перспективи та перешкоди», конференції «Угода про асоціацію Україна-ЄС: реальні можливості», «Співпраця України та країн Європейського Союзу», у шкільних бібліотеках – виставки літератури «Європейська Україна», тематичні виставки літератури, інформаційні експозиції.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: ситуація із ...
Наступна новина: На Рівненщині упорядкують ...

КОМЕНТАРІ