Івано-Франківщина: презентація фотовиставки «Афганістан - наша пам’ять і біль» у Галичі

Івано-Франківщина: презентація фотовиставки «Афганістан - наша пам’ять і біль» у Галичі

16.04.13 14:10 0 885
За ініціативи голови районної громадської організації спілки ветеранів Афганістану Михайла Вітовського 12 квітня в актовій залі Галицької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 відбулася презентація фотовиставки «Афганістан - наша пам’ять і біль». Експозиція, створена з особистих фотографій членів Спілки ветеранів Афганістану, відтворює військові будні воїнів-інтернаціоналістів, обличчя бойових побратимів, знайомить з побутом і звичаями місцевих жителів.

Від районної влади учасників заходу привітав заступник керівника апарату – начальник організаційного відділу апарату райдержадміністрації Богдан Олійник, який подякував учасникам бойових дій в Афганістані за їх внесок у патріотичне виховання молоді.

Для присутніх учні школи представили тематичну літературно – музичну композицію,ознайомили із історичними фактами афганської війни,розповіли про воїнів-інтернаціоналістів нашого краю. Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять загиблих героїв Афганістану.

Голова Івано-Франківської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Юрій Купчій, відкриваючи виставку, наголосив, що молоде покоління, яке в найближчому часі буде керувати державою, не повинно більше допустити війни. Він подарував школі книги про події в Афганістані і подякував керівництву школи за сприяння в організації виставки.

Свої пісні дарували присутнім ветерани Афганської війни Ігор Семчук та Анатолій Нейла.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: 20 квітня на Львівщині ...

КОМЕНТАРІ