У Львові гостюють спортсмени з Донеччини

У Львові гостюють спортсмени з Донеччини

16.04.13 15:20 0 879
15 квітня, за підтримки Львівської обласної державної адміністрації організовано зустріч та туристично-відпочинкову програму для спортсменів з Донецької області, які зупинились у Львові на транзитному шляху до Закарпаття.

Команда Донецької обласної громадської організації «Дельфіни» братиме участь у змаганнях з плавання  «Сакура», які відбудуться у  м. Ужгороді.

Донецька обласна громадська організація «Дельфіни» об’єднала дітей з обмеженими можливостями здоров’я, які прагнуть вести активний спосіб життя. Діти громадської організації займаються спортивним плаванням і проявляють себе достойно не тільки на Україні, але і за кордоном. Серед них і чемпіони, і призери, України, і члени параолімпійської збірної України.

Як повідомляє департамент міжнародного співробітництва та туризму, під час оглядової екскурсії по Львову юні спортсмени з великим захопленням ознайомились з історією міста, архітектурною, культурною та духовною спадщиною, зокрема, собором Святого Юра, комплексом Бернардинського монастиря, Успенською церквою, Вірменським собором, Оперним театром, Львівською Політехнікою, Національним університетом ім. І.Франка, площею Ринок, палацом Потоцького, Будинком Вчених, пам’ятниками Т. Шевченку, А. Міцкевичу, іншими пам’ятками.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ