Державне управління охорони навколишнього природного середовища закликає  мешканців Львівщини взяти участь у Всеукраїнській толоці

Державне управління охорони навколишнього природного середовища закликає мешканців Львівщини взяти участь у Всеукраїнській толоці

16.04.13 13:58 0 786
Шановні мешканці Львівської області!

Традиційно кожного року третьої суботи квітня у Львівській області відзначається День довкілля.  Цього року День довкілля ми святкуватимемо 20 квітня.

Метою проведення Дня довкілля та місячника озеленення, прибирання і благоустрою є покращення стану навколишнього природного середовища, створення нових зелених насаджень, очищення русел річок, поширення екологічних знань, проведення конкурсів, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення.

Щороку  організовується та проводиться низка природоохоронних заходів, спрямованих на очищення довкілля, покращення його стану, здійснення активних заходів державного і громадського контролю у галузі охорони довкілля, привернення уваги суспільства до екологічних проблем, залучення до природоохоронної роботи якомога більше людей.

Закликаємо мешканців Львівщини взяти активну участь у проведенні заходів з озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля (20 квітня).

Особливе наше звернення до молоді – адже школярі та студенти споконвіку були рушійною та могутньою силою у здійснення нових звершень та ідей – їм на цій землі жити.

Зробімо все, аби краєвиди Львівщини тішили око і веселили душу, щоб і наші нащадки могли насолоджуватися неповторною красою та унікальністю рідного краю.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олексій Кайда та Сергій ...
Наступна новина: Новий рейтинг АТР: ...

КОМЕНТАРІ