На Львівщині до рук дрогобицьких правоохоронців потрапив серійний квартирний крадій

На Львівщині до рук дрогобицьких правоохоронців потрапив серійний квартирний крадій

16.04.13 12:35 0 751
Працівники Дрогобицького райвідділу міліції виявили та затримали 30-річного місцевого жителя. Чоловік, не маючи офіційного місця праці, вирішив «заробляти» квартирними крадіжками.

На цей час відомо про чотири епізоди крадіжок грошей з приватних помешкань жителів Дрогобича. Чоловік вистежував, коли у квартирах не було людей, після чого вирушав на злочин.

Заходив до чужих помешкань зловмисник, використовуючи відмички. У всіх епізодах чолов’яга крав гроші та інші речі. Зокрема, ще 7 лютого 2013 року крадій проник у квартиру на вулиці Грушевського, які орендували дві студентки. У дівчат чоловік викрав дві тисячі гривень, мобільний телефон та фотоапарат.

Орієнтовно через два тижні після цієї крадіжки, зловмисник вирушив на іншу. Так, 22 лютого у міський відділ міліції надійшло повідомлення від 66-річної жительки вулиці Бориславської у місті Дрогобич. Пенсіонерка повідомила, що в період з 15.00 до 17.00 години з її квартири, шляхом підбору ключа до вхідних дверей, невідома особа викрала гроші в сумі 250 гривень, 20 євро та фотоапарат.

Ще дві крадіжки вказаний вище зловмисник скоїв у грудні минулого та у березні поточного року.

За усіма чотирма фактами крадіжок були відкриті кримінальні провадження. Чоловіка затримано. Триває досудове слідство.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Віце-прем'єр-міністр ...

КОМЕНТАРІ